Αρχική

Καλώς Ήρθατε

Ελπίζουμε η νέα διαδικτυακή τοποθεσία της εταιρείας μας να συμβάλλει με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο στην ενημέρωση σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αναζητάτε, αλλά και να εγκαινιάσει μια σύγχρονη μορφή άμεσης επικοινωνίας με τους πελάτες, συνεργάτες και φίλους.

Alfa-Seeds
Alfa-Seeds
Προϊόντα
Alfa-Seeds
AlfaSeeds
Η Alfa seeds είναι Ελληνική εταιρεία, με έδρα τη Λάρισα και δραστηριοποιείται από το 1995 στους τομείς της σποροπαραγωγής και της εμπορίας σπόρων. Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου των δημητριακών και οσπρίων και έχει πλέον το κρίσιμο μέγεθος και την συμπαγή μορφή που της επιτρέπει να ισχυροποιεί διαρκώς την παρουσία της σε όλα τα πεδία των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων.
Εφαρμόζοντας συμβολαιακή γεωργία, η εταιρία παράγει και εμπορεύεται πιστοποιημένους σπόρους Δημητριακών (σκληρό και μαλακό σιτάρι, κριθάρι) και Οσπρίων (φακή, ρεβίθι), ενώ διαθέτει επίσης πιστοποιημένους σπόρους βρώμης, καλαμποκιού, σόργου, Κτηνοτροφικών Ψυχανθών (μηδική, μπιζέλι), Λειμώνων (λόλιο) και Βιομηχανικών Φυτών (βαμβάκι).

Νέα - Ανακοινώσεις

Gallery