Μήνυμα προέδρου

Μήνυμα Προέδρου

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στο νέο ιστότοπο της εταιρείας Alfa seeds ΑΒΕΕ. Ελπίζουμε η νέα διαδικτυακή τοποθεσία της εταιρείας μας να συμβάλλει με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο στην ενημέρωση του επισκέπτη σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αναζητά, αλλά και να εγκαινιάσει μια σύγχρονη μορφή άμεσης επικοινωνίας με τους πελάτες, συνεργάτες και φίλους.

Η Alfa seeds δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής σπόρων και της εμπορίας δημητριακών από το 1995. Η τελευταία δεκαετία ήταν μια ιδιαίτερα γόνιμη περίοδος για την εταιρεία, που διαμόρφωσε τα χαρακτηριστικά και έθεσε τα θεμέλια πάνω στα οποία θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την ισχυροποίηση της Alfa seeds και τη διατήρηση του πρωταγωνιστικού της ρόλου στον κλάδο.

Στη διαδρομή αυτή η εταιρεία μεγάλωσε, άλλαξε μορφή, ανέπτυξε νέα προϊόντα και νέες δραστηριότητες, εξελίχθηκε σε μια σύγχρονη βιομηχανική και εμπορική επιχείρηση, αλλά παρέμεινε πιστή στις αρχές, τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία της.

Η υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές, η έρευνα και καινοτομία, ο σεβασμός στον αγρότη-παραγωγό και η υιοθέτηση πρακτικών κοινωνικής ευθύνης και μεθόδων παραγωγής φιλικών προς το περιβάλλον, προσδιορίζουν τα προϊόντα μας και παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην εξέλιξη και ανάπτυξη της σχέσης εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει με τους πελάτες μας, τους συνεργάτες και προμηθευτές μας.

Στοχεύουμε στη διατήρηση της αναπτυξιακής πορείας μας με διεύρυνση των δραστηριοτήτων μας σε νέους τομείς, καθώς επεκτεινόμαστε γεωγραφικά σε δυναμικότερες αγορές, ανταλλάσσοντας και συμπληρώνοντας την τεχνογνωσία μας. Δρομολογήσαμε διαδικασίες ανανέωσης και αναδιάρθρωσης που μας επιτρέπουν να συνεχίζουμε, με σταθερά ανοδική πορεία, μεθοδικά και προσεκτικά, θέτοντας τον πήχη όλο και πιο ψηλά.

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη εμπειρία περιήγησης στον ιστότοπο μας, ευελπιστώντας να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας καλωσορίσουμε στην οικογένεια της Alfa seeds.

Μιχάλης Κ. Ανατολίτης
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Alfa-Seeds
Alfa-Seeds