Όραμα και εταιρικές αξίες

Όραμα και εταιρικές αξίες

Όραμά μας, να είμαστε η πρώτη επιλογή των πελατών μας, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες που θα ικανοποιούν τα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια και θα εξασφαλίζουν υψηλή παραγωγή και οικονομικό όφελος στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται.

Στόχος μας, να διατηρούμε ισχυρή τη θέση μας ως ο κυρίαρχος στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας δημητριακών και οσπρίων και να διευρύνουμε συνεχώς την παλέτα των προϊόντων και δραστηριοτήτων μας, μέσω μιας άρτια δομημένης στρατηγικής πολιτικής που θα διέπεται από το ήθος και τις αξίες που χαρακτηρίζουν την ως τώρα πορεία μας.

Δέσμευσή μας, να εξελίσσουμε συνεχώς τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, ενδυναμώνοντας το ανθρώπινο δυναμικό, στοχεύοντας στην καινοτομία, την υψηλή απόδοση, το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών.

Αξίες μας, να επιδιώκουμε την επιχειρηματική αριστεία μέσα από αυστηρούς κανόνες ηθικής και επαγγελματικής δεοντολογίας, δίνοντας έμφαση σε υψηλά πρότυπα ποιότητας, επαγγελματισμό, ομαδικό πνεύμα, διαφάνεια, ασφάλεια και υγεία στον χώρο της εργασίας, στήριξη της τοπικής κοινωνίας και σεβασμό στο περιβάλλον.

Alfa-Seeds
Alfa-Seeds